• New
Wepetyo 20 бр., вратовръзка за кучета, Регулируема Вратовръзка за домашни любимци, Яка, Ежедневни Облекла, Аксесоари за Красота, Подарък за празнични партита, Куче, Котка

Wepetyo 20 бр., вратовръзка за кучета, Регулируема Вратовръзка за домашни любимци, Яка, Ежедневни Облекла, Аксесоари за Красота, Подарък за празнични партита, Куче, Котка (Смесени Стилове)

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

Цвета е много свеж и изтънчен, сладък и много случайниМатериали : Полиестерен плат с добра консистенция. изделия (смесени стилове).?☀?【Материал изделия】 Внимателно подбрани полиестерен плат с цветни принтом, не выцветающая, трудно износващи се, пере и множество, много е лесна, на която вашият домашен любимец може да не се обърне внимание.Приложимо време : Докато имате време, може да се носи по всяко време.Цвят : Основният цвят на въже - червен, и този цвят е много лесно да се идентифицират.Този папийонка за домашни любимци - добър израз на вашата обич към тях. ?☀?【Цвят и размер】 Размер на пръстен Boss е 1 * (20-36) см/1 * (7,9"-14,2") инча, с различни стилове равенство-пеперуди с кучешка принтом.Разбира се, нашият вратовръзка-нашийник за кучета може да се регулира по размер.Сервизно обслужване : Ние - екипът, насочени към високо качество. ?☀? 【Забележка】 Преди да купите можете да се запознаете с посочените от нас размери, а след това да се измери размер врата на вашия любимец.Нашата цел - високото качество на продуктите и добро отношение към обслужването. ?☀?【Приложими празници】 на Вашия домашен любимец може да се носят на Хелоуин / Фестивал призраци, сватба, рожден ден, Коледа, свети Валентин, празника на средата на есента, Нова година, Великден, карнавал, Деня на шегата и на фестивала Циси. ?☀? 【Забележка】 Преди да купите можете да се запознаете с посочените от нас размери, а след това да се измери размер врата на вашия любимец.Кучета представляват ви компания, аз вярвам, че ще прекара с тях, щастлив ден. ?☀?【Приложими празници】 на Вашия домашен любимец може да се носят на Хелоуин / Фестивал призраци, сватба, рожден ден, Коледа, свети Валентин, празника на средата на есента, Нова година, Великден, карнавал, Деня на шегата и на фестивала Циси.Те се отнасят към нас много искрено, внимателно и лоялен.Разбира се, можете да го носите у дома в свободното си време.Това е най-популярният плодов цвят в последно време. ?☀?【Цвят и размер】 Размер на пръстен Boss е 1 * (20-36) см/1 * (7,9"-14,2") инча, с различни стилове равенство-пеперуди с кучешка принтом. ?☀?【Материал изделия】 Внимателно подбрани полиестерен плат с цветни принтом, не выцветающая, трудно износващи се, пере и множество, много е лесна, на която вашият домашен любимец може да не се обърне внимание.Вратовръзки-пеперуди и завязки за главата на домашни любимци, отпечатани в същия стил. равенство-пеперуди, общо : 20 бр.

Всичко за продукта

Клиентите също избират