• New
KUDEX за Galaxy S23 + Plus за Носене в чантата си през рамо, Блестяща кожа, на RFID Заключване, Отделение за карти, Каишка за съвсем малък, една Чанта-портфейл за жени и Момичета, ?

KUDEX за Galaxy S23 + Plus за Носене в чантата си през рамо, Блестяща кожа, на RFID Заключване, Отделение за карти, Каишка за съвсем малък, една Чанта-портфейл за жени и Момичета, Съвместим с Samsung Galaxy S23 Plus

Rating 
BGN 1.67

Продукти
Налично

н 【Материал за защита на RFID】 : Материал за заключване на RFID нанесена на този държач за карти folio case за защита на вашата лична информация в чипове вашите картички от кражба с помощта на радиосигнали.▶ [Съвместим с] : Специално проектиран за [Samsung Galaxy S23 + / S23 Plus 6,6 инча]. Освен това, тази чанта-портфейл се затваря капак с магнитно капаче за неговото определяне, така че всички неща ще се съхраняват на сигурно място на място. 【Дълъг ремък през рамо】 : Благодарение на регулируемому плечевому колан можете също така да коригира по своята дължина, или дори да се носи като чанта през рамо, за да му дам друг вид. 【5 слота за карти, закопчалка с магнитен капак】 : С джоб за 4 слотове за карти и малко пари (лична карта, дебитни карти, кредитни карти, шофьорска книжка и т.Освен това, в този случай за портфейла 3 дупки за дантела, което означава, че той има два различни начина за носене.

Всичко за продукта

Клиентите също избират