• New
Healeved Душ Капачка, Капачка за Къдрава Коса, Сатен Шапка за Деца, Шапка за Момичета, 1 ПРЕДМЕТ, Дамски Сатенени Шапки, Сатен, Шапки, Шапка на готвач, Капачка За Тайна Кос?

Healeved Душ Капачка, Капачка за Къдрава Коса, Сатен Шапка за Деца, Шапка за Момичета, 1 ПРЕДМЕТ, Дамски Сатенени Шапки, Сатен, Шапки, Шапка на готвач, Капачка За Тайна Коса, Шапка За Сън, Еластична Шапка За Косопад,

Rating 
BGN 2.67

Продукти
Налично

ДАМСКИ шапка - удобни и дишащи, подходящи за грим, измиване на лицето или на сън. - Можете да изпратите това на своите приятели и семейство. - Изработени от висококачествени, удобни и еластичен материал, здрави и практични дамски шапки la.сатен нощна шапчица.ШАПКИ за КОСА - Подходящ за повечето прически, незаменим аксесоар за тайна на косата за една нощ.Шапка за душ-Избирайте висококачествени материали, вътрешната облицовка на пипане е гладка и удобна, фина работа и дълъг живот. - Шапка с широка периферия, приятна на допир и ярки цветове, удобна за носене дамска шапка за сън. - Вашата калъфка, не се боядиса и може много дълго да остане луксозен .КАПАЧКА за КОСА за ВАНА - За тези, които гъста къдрава коса и те се опитват да ги запази красиви, независимо от стила, това определено ще помогне.сатен шапка с широка панделка е Удобна при носене, лесно се облича и да стреля.Те толкова се радвате шапчица за момичета.Пратката включва 2 x нощни капачките Особености - Материал : Полиестер, дамска шапка за грижа за косата.

Всичко за продукта

Клиентите също избират