• New
Healifty Сатен, Шапка, 2 бр. Лента За Домашни Грижи, Грим, Шапки, Дъвка за Душата, за Меки Спящи Коса, Сатен Черна Шапка, Шляпный за Носене, Капачка-Абсорбатори, Нощен Черве?

Healifty Сатен, Шапка, 2 бр. Лента За Домашни Грижи, Грим, Шапки, Дъвка за Душата, за Меки Спящи Коса, Сатен Черна Шапка, Шляпный за Носене, Капачка-Абсорбатори, Нощен Червена Загуба, Широки Тюрбани, Дамски Шапки за

Rating 
BGN 8.32

Продукти
Налично

Той има прост дизайн, но е много практичен за употребакапачка за къдрава коса В шапочке достатъчно място за вашата коса не са били.Чепчик за сън с дълга коса : Мека прическа е много подходящ за определяне на естествена коса, косичек, маши за коса, щипки за коса, дълга коса и накрученных коса, които внимателно се отнасят за чувствителна кожа на главата и осигуряват удобен за носене.Той има прост дизайн, но е много практичен за използване питие-шапка.Сатен шапчица за сън : Нощна шапчица изработени от коприна, сатен-плат, полиестер , лека, дишаща и лека, предоставя удобен за носене и лесно предпазва косата. - жените в грима, средство за отстраняване на грим, чисти косметичка за лице или шапка за сън със сатенена подплата за баня.За многократна употреба капачка за търкане : Изработен е от атласного материал, лесен и безопасен за използване.Еластичен дизайн шапчица да нощен сън, подходящ за повечето хора.Копринена нощна шапчица за сън : Изработена от мека атласного материал, полиестер , лека, дишаща и мека.Сатен шапчица за сън Bonnet : Тя е много удобна за използване. -Тази шапка за душ, изработен от безопасен материал и няма мирис, като на женски шапки за сън.

Всичко за продукта

Клиентите също избират