• New
8 Опаковки Черна Мишуры, на Фона на пердета с Ресни от фолио, 3,28 x 8,2 Фута, Метални Ленти за Фотобудки, Рожден Ден, Сватба, Булчински Душ, моминско парти, Mardi Gras, Коледна ?

8 Опаковки Черна Мишуры, на Фона на пердета с Ресни от фолио, 3,28 x 8,2 Фута, Метални Ленти за Фотобудки, Рожден Ден, Сватба, Булчински Душ, моминско парти, Mardi Gras, Коледна парти, Декорация за Свети Валентин

Rating 
BGN 1.00

Продукти
Налично

/комплВсяка опаковка завеси има размери 3,28 фута широк и 8,2 фута на дължина.Проявете своя творчески потенциал, съчетавайки тази завеса с пискюли от златно фолио с други пердета с пискюли различни цветове, за да изпълни мечтата си за създаване на идеална сцена за парти.Просто свалям пластмасова лента, и дръж го.Вие сами може да се постави на фона на това, запомнящи се снимки, балони, знамена, led украса и различен реквизит за снимки!Всички гости, които ще дойдат да ви благослови, да почувстват любовта и красотата! 【Топли съвети】 8 опаковки / комплект, това е достатъчно за декорация на вашето парти, пестите пари.Преди да купите можете да определите мястото на провеждане на партита, което е необходимо да се организира, за да се избегне закупуването на неправилно количество. 【Опаковка и размер】 8 бр. 【Най-новите завеси от лъскава фолио】 Завеси с метални четки, изработени от алуминиево фолио с пайети, което прави завеси от фолио по-лъскави и красиви, като на парти по-пълен!.Всяка опаковка завеси има размери 3,28 фута широк и 8,2 фута на дължина. 【Няколко цвята】 Комбинират завеси с пискюли различни цветове, за да получите желаната цветова комбинация.

Всичко за продукта

Клиентите също избират