• New
Cabilock обеци, Stud обеци организатор Box притежателя на организаторът 2 елемента ковбойская шапка за съхранение на бижута калъф пръстен, за съхранение на бижута органай?

Cabilock обеци, Stud обеци организатор Box притежателя на организаторът 2 елемента ковбойская шапка за съхранение на бижута калъф пръстен, за съхранение на бижута органайзер за носене на пръстен кутия за обеци, кутия

Rating 
BGN 5.92

Продукти
Налично

Кутия за пръстените в ковбойской шапка : дизайн във формата на ковбойской шапки прави тази кутия за пръстени, луксозен и романтиченУникална Кутия За Опаковане на Бижута : В него има достатъчно място за пръстени, прост и елегантен външен вид я правят чудесен подарък за вашия любимец. - Добър подарък за Коледа, сватба, рожден Ден, Ден на майката, Ден на Св.Органайзер за съхранение на бижута в подарък : Добър подарък за Коледа, сватба, рожден Ден, Ден на майката, Ден на Св. Описание на стоката Е уникална и модерна ковчег за бижута с пръстени, модерна, елегантна, проста, направена от материал добра здравина, с приятен дизайн, с уникален дизайн във формата на ковбойской шапки.Уникална Кутия За Опаковане на Бижута : В него има достатъчно място за пръстени, прост и елегантен външен вид я правят чудесен подарък за вашия любимец. - Материал : Фланела.Органайзер за съхранение на бижута в подарък : Добър подарък за Коледа, сватба, рожден Ден, Ден на майката, Ден на Св. Органайзер за съхранение на обици : Различно е лек и компактен, с тегло, фина работа и висококачествен материал. Органайзер за съхранение на обици : Различно е лек и компактен, с тегло, фина работа и висококачествен материал. - Произведен от материал за трайно и устойчиво използване.Кутия за пръстените в ковбойской шапка : дизайн във формата на ковбойской шапки прави тази кутия за пръстени, луксозен и романтичен.Може да се използва за демонстрация на обеци, копчета за уши, колиета и други украшения, особено за пръстените.

Всичко за продукта

Клиентите също избират